Specijalista, osnivač programa ishrane i stručnjak preventivne medicine, dr Ana Gifing, imala je zadovoljstvo da ove nedelje u Beogradu javnosti predstavi "Moj prvi zalogaj", jedinstvenu knjigu na ovim prostorima, usmerenu isključivo ka pravilnoj ishrani dece.

Knjiga je zamišljena kao podrška, inspiracija i izvor pravih informacija za sve roditelje a nastala je kao iskustvo višegodišnjeg rada stručnog tima iz Centra dr Gifing, kao i psihologa, pedagoga i psihoterapeuta. 

"Moj prvi zalogaj je knjiga koja će put ka zdravim obrocima pretvoriti u čisto zadovoljstvo i nezaboravnu zabavu. Potrudili smo se da uz pomoć dr Ane i stručnjaka iz dr Gifing Centra svim roditeljima damo pregršt saveta za pamćenje i učenje pretvorimo u druženje. Saradnjom sa dr Gifing kreirali smo mnoštvo recepata koji će mamiti dečije poglede i nepca", izjavila je Lidija Maričić, urednica izdavačke kuće Finesa. 

Dr Ana Gifing poručila je prisutnim predstavnicima medija ali i brojnim roditeljima sa decom da je knjiga „Moj prvi zalogaj“ zamišljena kao oslonac i pouzdano štivo svim roditeljima, naročito kada se radi o ishrani mališana sa metaboličkim problemima kao što su dijabetes, celijakija, gojaznost itd.

"Zdravlje i pravilan razvoj dece su na prvom mestu prioriteta svim roditeljima. Dileme kako se deci uvodi nemlečna ishrana, kako prepoznati signale deteta, nutritivne vrednosti namirnica, kako pravilno pripremiti određena zdrava jela, samo su neke od korisnih tema koje se nalaze u knjizi. Ukoliko se brinete da li ste svojoj deci servirali obrok sa dovoljno vitamina i minerala i jesu li ih namirnice u tanjiru činile zdravijima i otpornijima, ne prepuštajte ništa slučaju već pronađite prave odgovore na pitanja u ovom vodiču koji se sastoji od dugogodišnjeg predanog rada i istraživanja", poručuje dr Ana Gifing, autorka knjige.

Yumama vas nagrađuje!

Tri čitateljke koje prve na i-mejl redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje: "Ko je autor knjige Moj prvi zalogaj?" dobiće po jedan primerak pomenute knjige.

Zajedno sa odgovorom pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.

Napomena: Dobitnici će biti kontaktirani putem i-mejla. Knjige se preuzimaju isključivo u redakciji sajta (Adria Media Group, Vlajkovićeva 8, Beograd).

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.