U okviru nastave devojčice i dečaci će naučiti osnove umetničke igre i baleta, razviće koordinaciju pokreta, sluh, pamćenje, osećaj za ritam, lepotu pokreta i disciplinu. Takođe, ovo je jedan od načina da se regrutuje buduća pozorišna publika, ali i prilika za rano usmeravanje dece koja imaju talenat da se bave scenskom igrom.

Mogućnost da pohađaju besplatnu školu imaju mališani sa prebivalištem na Starom gradu. Nakon audicije biće odabrano 10 talentovanih malih Starograđana koji će učestvovati u ovom besplatnom programu.

Audicija će se održati u sredu 5. oktobra 2016. godine u prostorijama Nacionalne fondacije za igru u Kolarčevoj 3, gde će se i sprovoditi nastava.


Opština Stari grad poziva zainteresovane da se prijave za dolazak na audiciju putem Kontakt centra GO Stari grad 011/785-2-999 radnim danima od 8 do 15.30 sati ili putem onlajn formulara na sajtu opštine www.starigrad.org.rs

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.