Posetioci će tri dana, u petak od 12 – 19h i za dane vikenda od 10 - 19 časova moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na Dečijem sajmu. Na manifestaciji će se pored Teniskog saveza Srbije predstaviti i Sportska akademija Senjak koja će u okviru svog štanda postaviti motorički poligon i poligon za korektivnu gimnastiku gde će deca moći da vežbaju.

Na štandovima izlagača roditelji mogu da dobiju informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci tako i čitavoj porodici. Izlagači su za posetioce pripremili i specijalne sajamske popuste čak i do 30 odsto. Dok roditelji uzivaju u razgledanju i kupovini poznatih decijih brendova, mališani se najviše raduju druženju sa svojim vršnjacima. 

Veliko interesovanje kod dece predstavljaju nagradne igre i kreativne igraonice, a tu je i ogromna igraonica od 150 m2, zatim druženje sa klovnovima i njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova. Kao i svake godine, sa najmlađima će se družiti pored Sportskog saveza Srbije i Žandermerija, Saobraćajna policija, Vatrogasna brigada, kojima se mališani i te kako raduju. Sve posetioce, kako decu tako i one malo starije, zaista očekuje odlična jesenja zabava sa dosta iznenađenja i novih aktivnosti koji će obeležiti XVIII Polimark dečiji sajam.

U svakoj ulici na Dečijem sajmu, u okviru štandova smeštene su razne vrste aktivacija za najmlađe, kreativne radionice, likovni kutak, dok Veliki broj kulturnih i obrazovnih institucija, kao i dečijih ustanova podržalo je najveću dečiju manifestaciju u regionu, a preko 40 medija najavljuje i prati ovaj događaj. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.