Da li ste otvorene da naučite nešto novo kada je vaspitavanje dece u pitanju? 

Učestvovanje na radionici „Pozitivne veštine roditeljstva“ će vam pružiti priliku da naučite koji su to unutrašnji dečiji motivatori zbog kojih oni ne žele da slušaju, inate se i imaju ispade nezadovoljstva. Takođe, naučićete kako vikanje utiče na razvoj dece i neke od nekažnjavajućih tehnika koje možete koristiti umesto da vičete i kažnjavate, a koje imaju pozitivan dugoročni efekat na psihički razvoj vašeg deteta.  

Radinicu će voditi Nikolina Milosavljević, psihološkinja i savetnica za roditelje, sertifikovana edukatorka za roditelje za program „Dovoljno dobar roditelj“.

Radionica se održava u nedelju 25. septembra od 11:00h do 13:00h u Hotelu Excelsior, Kneza Miloša 5.

Radionicu organizuje Centar za mame, udruženje građana koja se zalaže za radna prava mama, organizuje besplatne treninge i radionice, umrežuje i podržava mame i promoviše zdrav i aktivan stil života. Vizija Centra za mame je Srbija u kojoj mame nisu diskriminisane, gde je njihov značaj za zajednicu i društvo prepoznat i gde svaka mama ima mogućnost da ostvari svoj pun ljudski potencijal. Rad Centra za mame podrzava Mixa, stručnjak za osetljivu kožu.

Broj mesta je ograničen, a sve zainteresovane mame mogu da se prijave na centarzamame@gmail.com.

Mame sa bebama u naručju su dobrodošle!

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.