Pevač Boban Rajović je u nedelju održao još jedan u nizu humanitarnih koncerata, ovoga puta na trgu u Inđiji. Koncert je privukao veliki broj posetilaca a prihod od koncerta namenjen je teško oboleloj deci Inđije. 

Rajoviću su se na bini pridružile kolege Sergej Ćetković i Romana Panić a svoj doprinos koncertu dao je i zlatni srpski olimpijac Davor Štefanek.

"Samo ću reći hvala, pre svega, mom dragom kolegi Bobanu što sve ovo čini, hvala mu na pozivu, hvala i porodici Majkić i Opštini Inđija i svim ovim ljudima koji su večeras pokazali da imaju veliko srce", izjavio je Sergej Ćetković za lokalne medije. 

Pogledajte i... Sergej Ćetković: Uživanje na moru sa suprugom i ćerkicama (FOTO)

Romana Panić kaže da se sasvim slučajno našla u ovoj priči: 

"Boban mi je rekao za koncert i ja sam mu odmah rekla molim te, računaj da i ja nastupam. Zaista smatram da je privilegija da možemo pomoći" - kaže Romana. 

Koncert je svojim prisustvom podržao i rvač Davor Štefanek koji je izrazio žaljenje što uopšte postoji potreba za humanitarnim koncertima ali je naglasio da će uvek rado pomoći, posebno kada se radi o deci. 

Koncert je otvorila Romana koja je podigla atmosferu, a nakon nje publiku u Inđiji je svojim hitovima oduševio Sergej Ćetković. Nakon obraćanja Davora Štefaneka, na binu je izašao Boban Rajović koji je oko dva sata atmosferu držao do usijanja.

Organizator koncerta je kompanija Majkić a koncertu je prisustvovao i prvi čovek Opštine Inđija Vladimir Gak koji je naložio direktorima javnih preduzeća da na humanitarni račun uplate bar po 5.000 dinara.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.