Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lady fair: Yumama savetovalište za trudnice i mame

U okviru V Lady fair-a koji će se ovog vikenda održati ispred Shopping centra „Ušće“, budući i sadašnji roditelji imaće priliku da se posavetuju sa Yumama stručnim saradnicima, logopedom i stomatologom.

 Izvor: Foto: Shutterstock

Uz besplatan ulaz za sve posetioce, tokom oba dana trajanja Lady fair-a, 10. i 11. septembra od 10 do 19 časova organizatori najavljuju pravo uživanje za pripadnice lepšeg pola.

Na štandu Yumame, u subotu od 13 do 15 časova naša saradnica dr Nataša Čabarkapa, zajedno sa svojim timom (reedukatorom i psihologom), razgovaraće sa svim zainteresovanim mamama na temu razvoja govora kod dece. Sledećeg dana, 11. septembra, u 14 časova savete u vezi sa negom zuba u trudnoći i kod dece, deliće dr sc. med. Nataša Pejčić stomatolog, takođe saradnik sajta Yumama.

Ukoliko želite da zakažete svoj termin, možete to učiniti prijavom na i-mejl: [email protected].

Osim bogatog i raznovrsnog programa na bini u kome će posetioci uživati, na Lady fair-u biće oko 50 izlagača, koji će predstaviti širok spektar proizvoda: razne kozmetičke preperate, kreme, maske, aparate za depilaciju, mlečne i voćne napitke, zatim nakit za sveku priliku, razne vrste zdrave hrane i drugih zanimljivih sitnica i brendova interesantnih svakoj ženi...

Takođe, veliki broj izlagača organizovaće kreativne radionice u kojima će dame naučiti i saznati dosta toga novog iz raznih oblasti o pravilnoj ishrani i nezi svake savremene žene. 

Veliko interesovanje pripadnica lepšeg pola je za "Ženski kutak" u okviru koga će se družiti sa astrologom, numerologom i saznati šta ih čeka u budućnosti, zatim organizovan je i "Dan za ulepšavanje" kada će dame moći da srede svoje nokte, stopala, isprobaju šmiku i još dosta toga.  

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom "Ušće" pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady fair-a. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica