Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi "Vikend dece, beba i trudnica" u Novom Sadu

Manifestacija "Vikend dece, beba i trudnica" biće održan prvi put u "Big shoping centru" u Novom Sadu 24. i 25. septembra.

 Izvor: Foto: Promo

Prvi "Vikend dece, beba i trudnica" koji će biti održan u Novom Sadu omogućava da se na jednom mestu roditelji upoznaju sa novitetima, degustiraju proizvode, dobiju korisne savete, ostvare atraktivne popuste, kupe baby opremu i prisustvuju radionicama kao i predavanjima eminentnih stručnjaka važnih za pravilan razvoj i rast deteta.

U ugodnom enterijeru BIG Shopping Centra posetiocima će se na jednom mestu predstaviti renomirane kompanije sa najboljim proizvodima i uslugama iz segmenta roditeljstva, trudnoće i odgoja beba, od edukacije do opreme, stručnih predavanja, yoga i chill zone stage-a, pripreme zdrave hrane, organic proizvodi, usluga osiguranja, banke, itd,

Osim zabavnog, ova manifestacija  je  informativnog i  dukativnog  karaktera i  podrazumeva učešče  i predavanja stručnjaka iz oblasti  ginekologije, pedijatrije, nuticionizma, ishrana i nege dece i beba koji će olakšati i pripremiti roditelje za krucijalnu ulogu u životu koja ih očekuje.

U programu će učestvovati  joga centri  za trudnice, dečiji horovi, plesne škole i animatori.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama

Najnovije

Vesti

Porodica