Upravo se to dogodilo glumici Oliviji Vajld, koja je u metrou u Njujorku, iako u podmakloj trudnoći, stajala dok su ostali putnici "gledali svoja posla" - sedeći, preneo jeStory.

Holivudska zvezda odlučila je da putem Tvitera podeli detalje o ovoj neprijatnoj situaciji i podigne svest o ovom čestom problemu u društvu.

Pogledajte i... Olivija Vajld: Dojenje je najprirodnija stvar (FOTO)

I kao da to nije bilo dovoljno, kada je na društvenim mrežama otkrila šta joj se dogodilo, deo njenih fanova osudio je nju!

"Nema problema, fizički sposobni putnici u metrou koji nećete da ustanete trudnici, stojaću tačno pored vaših glava i moliću se da počne porođaj!", napisala je besna Olivija.

A photo posted by Olivia Wilde (@oliviawilde) on Jul 16, 2016 at 9:52pm PDT

Mnogi fanovi lepe glumice složili su se s njom da ovakav tretman trudnica nije u redu, ali je bilo i onih koji su istakli da je Olivija toliko bogata da uopšte ne mora da dolazi u ovakvu situaciju.

Trudnoća nije bolest ili invaliditet. Ti si bogata, zovi Uber ili uhvati taksi! Da ne daješ sebi previše za pravo?", napisala je jedna korisnica Tvitera, a mnogi su podržali ovaj stav.

Pročitajte i... Olivija Vajld: Majčinstvo nisam ovako zamišljala

"Ne radi se niti o grdnji, niti o tome što sam ja poznata, niti o tome ko može da priušti Uber. Jednostavno se radi o tome da brinemo jedni o drugima", dodala je kasnije Vajldova.

Da li se slažete sa Olivijom ili biste pak okrenuli glavu u gradskom prevozu pred ženom u podmakloj trudnoći?

A photo posted by Olivia Wilde (@oliviawilde) on Sep 9, 2016 at 11:20pm PDT

Izvor: Story.rs

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.