Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bojana Barović o porođaju: Nikola bi mnogo propustio da nije ugledao svoje dete istog trena kada se rodilo

Bojana i Nikola su početkom avgusta postali roditelji devojčice Leone, a u ovom intervjuu otkrili su kako su se pripremili za njen dolazak na svet.

 Izvor: Foto: SARA KHAN, WWW.WARRIORANDTHEGYPSY.COM, INSTAGRAM @WARRIORANDTHEGYPSY.COM, LOS ANĐELES

Bračni partneri, uspešna manekenka Bojana Barović (33) i jedan od najtalentovanijih pevača s ovih prostora Nikola Rokvić (31), u utorak, 9. avgusta, postali su roditelji ćerke kojoj su dali ime Leona. Lepa brineta donela je dete na svet u Los Anđelesu, a ponosni otac prisustvovao je činu rađanja. Ekskluzivno za magazin Story, svega nekoliko dana uoči Bojaninog porođaja, popularni par uradio je set fotografija i na taj način ovekovečio poslednje dane trudnoće. U prvom intervjuu pošto su postali roditelji, Bojana i Nikola opisuju kako se osećaju nakon što im se rodilo dete, na koji način su se pripremali za njen dolazak na svet, osvrću se na trenutak kada su saznali radosnu vest, kao i na to kakva je Bojana bila kao trudnica. 

Pogledajte i Aplauz za slavnu mamu: Bojana Barović podržala dojenje u javnosti (FOTO)

U kakvom sećanju vam je ostao trenutak kada ste saznali da ste u drugom stanju?

Bojana: Obuzela me je neverovatna radost i neki neobjašnjiv nalet energije. Tada sam shvatila koliko sam, u stvari, to želela sve vreme iako sam uvek nalazila neke izgovore zbog kojih mi je odlaganje imalo smisla. Prvi osećaj nikada ne vara. Kada sam se posle toga u određenim periodima brinula kako će sve proći, uvek sam se vraćala tom divnom osećaju u trenutku saznanja koji nikada neću zaboraviti.

Kako ste tu vest saopštili Nikoli?

Bojana: Malo ranije dobio je novogodišnji poklon u kojem je ispod neke obične sitnice bio sakriven onaj pravi.

Nikola, kako ste se tada osećali?

- Pamtim taj trenutak i pamtiću ga kao nešto najlepše i najemotivnije što sam osetio u svom životu. Zanemeo sam od uzbuđenja. Saznanje da ćeš postati roditelj i da će nastati nov život ne mogu da opišem rečima.

Pogledajte i Nikola Rokvić i Bojana Barović uživaju u roditeljstvu: Prva porodična šetnja sa ćerkicom Leonom (FOTO)

Kako su na tu vest reagovali vaši najbliži?

Nikola: Svi su mnogo srećni, nazdravili smo onako kako se to radi po našim običajima. Nisu krili suze radosnice.

Na koji način ste provodili poslednje trudničke dane?

Bojana: Do samog kraja bila sam aktivna, kao i tokom cele trudnoće, ali sam se poslednjih nekoliko nedelja ograničavala. Umelo je da me prevari to što sam se odlično osećala, pa sam se ponekad zaboravljala i preterivala s kretanjem. Nikola i ja uglavnom smo dane pred moj porođaj provodili uživajući: opremali smo stan za bebu, spremali zdravu hranu za nas... Nedavno nam se pridružila i moja majka pa je sve bilo mnogo lakše i lepše. Njen dolazak dosta mi je značio i psihički, jer saznanje da više nismo sami nas dvoje koji nemamo iskustva s bebom umnogome nas je rasteretilo.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica