Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zabava za celu porodicu: Nova Dizni avantura u bioskopima od 8. septembra

Emotivna Dizni priča "Pitov zmaj - čarobno prijateljstvo" oduševiće najmlađe, ali će u njoj podjenako uživati i oni nešto stariji...

 Izvor: Foto: Promo

Emotivna porodična avantura koju nam donosi studio Dizni “Pitov zmaj - čarobno prijateljstvo” (Pete’s Dragon) od četvrtka, 8. septembra stiže na redovne bioskopske repertoare.

Glavne uloge u filmu tumače Brajs Dalas Hauard, Robert Redford, Ouks Fegli, Ves Bentli i Karl Urban.

Godinama je stari drvodelja g. Mičam (Robert Redford) uveseljavao decu iz uspavanog gradića Milhejvena pričama o strašnom zmaju koji živi u okolnoj šumi. Za njegovu ćerku Grejs (Brajs Dalas Hauard), koja je čuvar šume, ove priče nisu ništa drugo do izmišljotina... sve dok ne upozna Pita (Ouks Fegli). Pit je misteriozni 10-godišnjak koji nema porodicu i dom ali tvrdi da živi u šumi s velikim, zelenim zmajem po imenu Eliot, a po njegovom opisu, Eliot mnogo liči na čuvenog zmaja iz priča g. Mičama.

Dok Grejs polako zadobija Pitovo poverenje i otvara mu oči za mogućnost da postoji svet i izvan njegove šume, njegovo prisustvo utiče na Grejs da sagleda svoj život kao i svoj odnos s Džekom (Ves Bentli), koji poseduje lokalnu fabriku za preradu drva. Džek želi da podrži Grejsin poduhvat da proučava i štiti lokalnu šumu, ali u isto vreme mora da održava fabriku profitabilnom, što stvara razdor među njima.

Kad Pitov idilični život s Eliotom u šumi bude ugrožen, Grejs će, uz pomoć Džekove 11-godišnje ćerke Natali (Una Lorens), odlučiti da otkrije istinu o ovom zmaju i da sazna odakle je Pit došao i gde pripada.

Emotivna Dizni priča "Pitov zmaj - čarobno prijateljstvo" oduševiće najmlađe, ali će u njoj podjenako uživati i oni nešto stariji...
Izvor: YouTube

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica