Lepa vojvotkinja od Kembridža nije skrivala od medija da ona i njen suprug, princ Vilijam, žele veliku porodicu, a izgleda da će joj ta želja biti uskoro i ispunjena.

Naime, iz Kensigton palate potvrđeno je da će princ Vilijam sam otputovati u Nemačku za zakazanu posetu. To je medijima bilo previše čudno, jer je poznati par u sve posete išao zajedno.

Pročitajte i... Vojvotkinja oduševila javnost: Evo zašto Kejt Midlton oblači deci istu odeću (FOTO)

Izvori su medijima potvrdili da je Kejt "previše loše" da bi putovala, pa su odmah počele glasine o tome kako je vojvotkinja trudna po treći put.

Ako je Kejt zaista u blagoslovenom stanju, kao što se priča, onda bi već u decembru trebalo da očekujemo prinovu u kraljevskoj porodici Engleske.

Pročitajte i... Kejt Midlton: plan "kraljevskog" porođaja

Čak su i bliski prijatelji kraljevske porodice potvrdili da Kejt i Vilijam žele najmanje troje dece i da bi voleli da oni budu što bliže po godinama.

Ako se glasine ispostave kao tačne, onda će Džordž i Šarlot uskoro dobiti brata i sestru, a kraljica Elizabeta još jednog naslednika.

Izvor: Žena

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.