Ukoliko imate dete školskog uzrasta, znate koliki vas izdaci čekaju početkom školske godine. Obično kupujemo nove udžbenike, ali i nov školski pribor, rančeve, garderobu i obuću. Kada sve to saberete i shvatite koliko morate da izdvojite samo za jedno dete, počnete da razmišljate o alternativama.  

Dnevne novine Kurir su, u saradnji sa Službenim glasnikom, organizovale sjajnu akciju koja će vam omogućiti da uz malo truda uštedite i do par hiljada dinara. 

Šta treba da radite?

1. Sakupite kupone iz Kurira!

U ponedeljak, 22. Avgusta, dobijate talon, a narednih 5 dana kupone.

2. Ukoliko propustite bilo koji od pet kupona, možete da ga zamenite džokerom koji dobijate u nedelju, 28. Avgusta.

3. Kada sakupite svih pet kupona i zalepite ih na talon, posetite bilo koju knjižaru “Službenog glasnika” i prilikom kupovine udžbenika, predajte popunjen talon. U zavisnosti od cene, dobijate odgovarajući poklon: komplet školskog pribora ili ranac.

Službeni glasnik u svojim knjižarama prodaje udžbenike za osnovnu i srednju školu svih odobrenih izdavača. Pored toga, nude mogućnost povoljne kupovine sa odloženim plaćanjem, a mreža knjižara pokriva sve gradove u Srbiji. Dakle, znate šta treba da uradite: kupite Kurir, pročitajte sve informacije i od ponedeljka sakupljajte kupone! 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama