Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Super zabavni "Pronađi meru - Porodičan dan" na Adi Ciganliji

Roditelji i deca imaće priliku da zajedno vežbaju, takmiče se i osvoje nagrade na „Pronađi meru - Porodičnom danu“ na Adi Ciganliji u subotu, 30. jula sa početkom u 9 časova.

  Izvor: Foto: News1/Stefan Jokić

Cilj „Pronađi meru - porodičnog dana“ je da podtsakne roditelje da pronađu balans između profesionalnog i privatnog života i provode više vremena sa svojim najmlađima i da ono bude ispunjeno zabavom, fizičkom aktivnošću i radošću. Ideja je da roditelji od najranijeg uzrasta uče svoje mališane važnosti fizičke aktivnosti, prevenirajući tako na prvom mestu gojaznost koja ih tokom odrastanja i u starijem dobu može dovesti do ozbiljnih hroničnih oboljenja. Sve što je potrebno za ovo veoma važnu životnu lekciju jesu malo vremena i dobre volje.

Zainteresovani roditelji i deca imaće priliku da zajedno vežbaju, takmiče se i osvoje nagrade, kao i da na zanimljiv i aktivan način saznaju kako sve mogu da provode vreme u prirodi. Spremili smo porodično razmrdavanjeeeee, fitness za mame/tate i bebe, zajednički fitness za roditelje i decu, ali i mali podsetnika na omiljena tatine i mamine igra iz detinjstva poput “Arjačkinje barjačkinje”, “Ide maca oko tebe”, bacanje frizbija, “Školice”, peskakanje konopca i lastiša. Za one sa takmičarskim duhom tu su porodična takmičenja u preskaknju konopca, limbo densu, skoku u dalji, trčanju sa balonom između glava i odbojci sa peškirima i vodenim balonima.

„Porodični dan“ je završni događaj u okviru nacionalne kampanje „Pronađi meru“ koju već četiri godine uspešno sprovode studenti medicine okupljeni u Komitetu za međunarodnu saradnju studenata medicine IFMSA–Serbia i članovi Društva dijetetičara-nutricionista Srbije, a uz podršku Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica