U okviru akcije "I Love Ušće", u ovom poznatom beogradskom šoping centru, u petak, 29. jula, Yumama portal organizuje specijalan dan za roditelje.

Naime, u periodu od 14 do 17 časova roditelji će imati priliku da dobiju savete od logopeda dr Nataše Čabarkape i njenog stručnog tima koga čine psiholog i reedukator psihomotorike. Takođe, mame i tate će imati priliku da direktno porazgovaraju i sa našom stručnom saradnicom, pedijatrom dr Biljanom Kostić, u terminu od 18 do 20 časova. 

Deca će, za vreme savetovališta, imati priliku da se zabave u kutku za crtanje i druženje.

Prvih 25 mama koje putem i-mejla: redakcija@yumama.com zakažu razgovor sa našim stručnjacima očekuju simpatične džezverske nagrade - Doncafé Brazil, najkvalitetnija Santos kafa poreklom sa brazilskih plantaža i šoljica iz specijalne letnje džezverske kolekcije sa porukom za dobro jutro i pozitivan početak dana. 


Drage mamice, zato požurite, laganim korakom uz šetnju sa svojim mališanima, uputite se ka UŠĆE Shopping centru u petak 29. jula. Očekuju vas brojni pokloni i puno dobre energije za nezaboravan dan. Doncafé će učiniti sve da ovaj dan sve od prve jutarnje kafe pa do večeri, obeležite optimizmom i pozitivnom energijom. 

Miriše na dobro. Miriše na Doncafé.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.