Majka dve devojčice i jednog dečačića na svojoj Fejsbuk stranici objavila je fotografiju ukradenog automobila, uz detaljan opis istog, i zamolila sve koji prepoznaju njen reno da joj se jave.

Jelena se istim povodom obratila i Kuriru, kako bi njen apel dospeo u javnost i napisala da je njoj i njenom mužu ukraden "reno senik" u kojem su bila i kolica i sedišta za njihove trojke.

"U pitanju je reno senik vredan 3.000-4.000 evra... možda njima nije ali nama je sve što smo imali, pogotovo kolica i sedišta za trojke...", napisala je Jelena u poruci portalu Kurir.

Kostićima je najteže da bez kola i kolica decu odvezu u vrtić u koji samo što su krenuli.

Krađa se dogodila u noći između petka i subote u Ulici Ljuba Vučkovića na Voždovcu, a lopova su na delu uhvatile i nadzorne kamere sa obližnje samoposluge. Policija već pregleda te snimke.

Kostići mole sve sugrađane koji eventualno vide njihov automobil da to prijave policiji. Na njihovom renou stoji i nalepnica "Trojke u autu".

UKRADEN!!! Reno Senic sa parkinga ispred zgrade u ulici Ljuba Vuckovica na Vozdovcu. Unutra su tri auto sedista i kolica...

Posted by Jelena Kostic on уторак 2. август 2016.

Inače, ekipa sajta Yumama je pre nekoliko godina napravila prilog o mami Jeleni i njenim divnim trojkama koji možete da pogledate u nastavku:

Izvor: kurir.rs

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.