U prisustvu bliskih prijatelja i rodbine, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, juče su se u Veneciji obećali jedno drugom na večnu ljubav. Poznata mlada tom prilikom je nosila veoma jednostavnu venčanicu, koja je bila jedna od glavnih tema svetskih i domaćih medija. Naime, Anina haljina je bila veoma jednostavna, bela i duga, bez ikakvih suvišnih detalja. U skladu sa venčanicom, za koju pojedini mediji tvrde da je koštala manje od 300 evra, naša poznata teniserka je izabrala diskretnu šminku i veoma jednostavnu frizuru, bez vela i tijare.


Pogledajte i... Prvi snimak sa venčanja u Veneciji: Ana Ivanović u romantičnoj venčanici (VIDEO)

Nakon venčanja u opštini, poznati par se uputio u hotel gde je upriličena svadbena proslava, na kojoj je Ana zablistala u novoj, podjednako lepoj i jednostavnoj haljini, ovaj put samo u ružičastoj boji.


Pogledajte i... Kao u bajci: Najlepši trenuci s venčanja Ane Ivanović (FOTO)

Njena bliska prijateljica, koja je je i otpevala pesmu za prvi ples mladenaca, Nina Badrić, imala je samo reči hvale za izgled mlade, ali i celokupnu organizaciju venčanja. Ona je na svom Instagram profilu objavila i nekoliko fotografija sa ovog događaja.


Nina je ispod ovih fotografija napisala nekoliko heštegova, poput: "prelepa mlada", "neverovatno veče", "dan venčanja", "ponosna što sam ovde"...

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama