Proteklog vikenda, poznata holivudska glumica Liv Tajler donela je na svet svoje treće dete, devojčicu Lulu Rouz Gardner. 


Pročitajte i... Liv Tajler iskreno: Porođaj je ujedno i prelepo, ali i zastrašujuće iskustvo

Ovu lepu vest podelila je sa prijateljima na svom Instagram profilu, gde je objavila i prvu fotografiju svoje ćerkice koju su ona i njen partner Dejvid Gardner, nazvali Lula Rouz.

A photo posted by Liv Tyler (@misslivalittle) on Jul 10, 2016 at 2:43pm PDT


Inače, ova trudnoća je bila veliko iznenađenje za Liv, s obzirom da je pre samo nešto više od godinu dana rodila dečaka Sejlora. 

"Non-stop sam trudna već dve godine, i čini mi se kao da sve to traje zauvek. Nismo se nadali još jednoj trudnoći, ali beba je iznenađenje kojem se neizmerno radujemo", izjavila je nedavno ova srećna majka.

Pročitajte i... Aktivna trudnica: Liv Tajler zablistala na dodeli nagrada (FOTO)

Iz braka sa rokerom Rojstonom Lengdonom poznata glumica ima još jednog sina, jedanaestogodišnjek Majla, te je mala Lula njeno treće dete, dok njen izabranik Gardner iz prvog braka ima osmogodišnjeg sina Greja.

A photo posted by Liv Tyler (@misslivalittle) on Nov 20, 2015 at 7:15am PST

Liv Tajler je sa svojom bebom već napustila porodilište, a kako se oseća nakon porođaja, otkrio je njen široki osmeh koji tom prilikom nije skidala sa lica.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama