Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Priručnik za roditelje "Od rođenja bez pelena"

Ana Božič, autorka priručnika za roditelje "Od rođenja bez pelena" koji je u Sloveniji postao veliki bestseler, predstavila je knjigu i na hrvatskom jeziku.

 Izvor: Foto: Promo

Ana Božič, autorka priručnika za roditelje, opisuje koncept bespelenaštva kroz svoje iskustvo. Ana podržava nekorišćenje pelena već od rođenja deteta, jer se na taj način kod dece ponovo bude fiziološke sposobnosti prirodnog pražnjena koje su urođene svim ljudima.

"Time nećemo samo uštediti, već ćemo izuzetno mnogo doprineti boljem zdravlju dece i očuvanju okoline. I što je najvažnije – potpuno ćemo se povezati s detetom i biti sposobni da u celini prepoznamo i zadovoljavamo njegove osnovne potrebe za prirodnom delovanjem", ističe Ana.

U svom priručniku, Ana opisuje temeljne postupke, metode i pristupe koji vam mogu pomoći u razmišljanju i delovanju kod odvikavanja od pelena, i to u svakom uzrastu detetovog života. Ili ukratko – navikavanje na prijateljsku komunikaciju s detetom, bez »povijene guze«.

Priručnik možete naručiti putem stranice Brezplenic.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica