Neodoljiva Blu Ajvi se pojavila na jučerašnjoj dodeli Gremi nagrada u Njujorku, u belom kompletiću i sjajnim cipelicama i bila pravi kontrast svojim roditeljima koji su bili obučeni skroz u crno. Detalj koji je načinio ovu mladu damu zvezdom večeri je momenat kada ih ona smiruje i gestikulira da prestanu da aplaudiraju.

Moramo dodati da je Bijonse kao i svakog puta postavila nove standarde kada je moda u pitanju. Njen dobar modni ukus i neodoljiva ličnost daju nepogrešiv spoj. Dok je blistala u svojoj crnoj dugoj haljini sa dubokim izrezima, medijima nije promakao jedan detalj- celulit na njenim butinama.

A post shared by Just Jared (@justjared) on Jan 28, 2018 at 6:15pm PST

Kako je Bijonse na svet pre sedam meseci donela blizance- Rumi i Sira i njen povratak na staru liniju je u toku, nije ni čudo što ima mali višak kilograma, to nije ništa neuobičajeno ni u njenom niti u bilo kom drugom slučaju.

A post shared by Blue Ivy Carter (@blueivy.carter) on Jan 28, 2018 at 10:43pm PST

sssss

Sve u svemu moramo priznati da je porodica Karter izgledala zanosno na dodeli Gremija. Pogledajte u galeriji još njihovih fotografija sa događaja koji su obeležili ovu manifestaciju...

Džej Zi je sasvim sigurno obeležio ovogodišnji Gremi sa čak osam nominacija za svoj novi album, međutim zvezda večeri je bila njegova malena ćerka Blu Ajvi.