Iako smo navikli na priču o Doroti i magičnoj zemlji Oz, u bioskope sada stiže malo drugačija priča – o hrabrom letećem majmunu Oziju i njegovim drugarima.


Priča animiranog filma "Čuvari Oza" smeštena je u mističnim predelima ove zemlje. Gilinda, dobra veštica sa juga, odlučuje da oživi Zlu vešticu i ukloni njene moći tako što će od njih napraviti magičnu metlu. Zla veštica, besna i željna osvete, udružuje se sa svojim letećim majmunima kako bi povratila svoje moći, ali metla je na sigurnom i dobro čuvana. Dorotini prijatelji – Plašljivi lav, Strašilo i Limenko postaju čuvari te metle, ali u tome im je potrebna pomoć. Ozi shvata da sa malo ljubavi, hrabrosti i pameti, može učiniti svet boljim i staje na stranu Čuvara Oza kako bi porazili Zlu vešticu i sprečili je da ostvari svoje planove.

Priča o letećem majmunu Oziju sinhronizovana na srpski jezik u bioskope dolazi 9. juna.


Yumama i MegaComFilm vas nagrađuju!

Prve dve čitateljke koje na i-mejl: redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje: Kako se zove leteći majmun, glavni lik u filmu "Čuvari Oza"?, osvojiće po dve karte za pomenuti film (mesto i termin projekcije: Cineplexx Ušće, 9. jun u 16.30h).

Zajedno sa odgovorom pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.

Napomena: Dobitnici će biti obavešteni putem i-mejla. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.