Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Knjige za decu: Igram se i učim engleski

Izdavačka kuća "Evro Book" iz Beograda predstavila je novu ediciju interaktivnih knjiga pod nazivom "Igram se i učim engleski", koja upoznaje mališane sa engleskim jezikom kroz igru i zabavu.

 Izvor: Foto: Promo


Edicija "Igram se i učim engleski" izdavačke kuće "Evro Book" se sastoji od četiri naslova – The Sea (Na moru), The Jungle (U džungli), The Town (U gradu) i The Farm (Na selu). Svaka knjiga sadrži osam sjajno ilustrovanih strana, odšampanih na specijalnom plastificiranom papiru, uz dve strane perforiranih nalepnica pojmova koji se uče kroz svaki od naslova. Kvalitetan materijal dozvoljava višestruko odlepljivanje i lepljenje nalepnica, što daje mogućnost drugačijeg izgleda svake knjige.

Pojmovi sadržani u ovim knjigama su pažljivo odabrani i laki su za učenje i pamćenje, pa deca kroz njih mogu da nauče reči na engleskom koje su im interesantne, ali i lako upamtljive.


Odlična metodologija učenja sa mnoštvom nalepnica, kvalitetna izrada i lepe ilustracije su preporuku za ovu seriju, uz koju se kroz igru i zabavu mogu naučiti engleski pojmovi sa sela, iz grada, iz džungle i sa mora.


Yumama i Evro Book vas nagrađuju!

Prve dve mame koje na i-mejl [email protected] pošalju tačan odgovor na pitanje: " Ko je izdavač edicije Igram se i učim engleski" dobiće po jedan set knjižica.

Zajedno sa odgovorom pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.

Napomena: Dobitnici će biti kontaktirani putem i-mejla. Knjige se preuzimaju isključivo u redakciji sajta (Adria Media Group, Vlajkovićeva 8, Beograd).

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica