Ćerka bogate naslednice  Sofija Eklston Rutlend je u mnogim stvarima poput tipične dvogodišnje devojčice. Ona uživa u igranju lutkama, zainteresovana je za modne dodatke poput torbica, ali voli i kada su joj nalakirani nokti. Uz njene godine ide i nestašna narav, pa obožava da se penje po drveću, nameštaju i svim raspoloživim uzvišenjima.

Njena mama Tamara na Instagramu je s ponosom objavila fotografiju na kojoj Sofija pokušava da se popne na drvo kako bi uhvatila veverice.

A photo posted by Jay Rutland (@jayrutland) on May 26, 2016 at 12:08pm PDT

"Izraz lica koji složi kada joj kažemo da prestane da se penje po nameštaju - kao zver", napisao je njen tata Džej na svom profilu uz fotografiju svoje mezimice koja je oduševila mnoge.

"To je lice koje kaže: Čujem vas, ali vama vladam i oboje ste se rastopili od moje slatkoće", komentar je na profilu Sofijinog tate koji možda najbolje opisuje Sofijin pogled kojem se oprašta svaki nestašluk.

A photo posted by Jay Rutland (@jayrutland) on May 26, 2016 at 8:48am PDT

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.