Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Besplatna radionica za mame: Žena u vremenu tabloidne kulture – kome (treba da) se divimo

Centar za mame organizuje besplatnu radionicu na kojoj će mame savladati osnovne principe medijske pismenosti, koji mogu da pomognu i deci i mamama da razumeju značenja medijskih poruka.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Kakve uzore nam danas promovišu mediji? Kako vaspitavati decu u vremenu rijalitija i tabloida? Zašto se uspešne i talentovane žene retko predstavljaju kao osobe na koje se treba ugledati? Kako estetski standardi koji su dominantni u medijima utiču na sliku žena o sebi?       

Centar za mame vas poziva na besplatnu radionicu „ŽENA U VREMENU TABLOIDNE KULTURE: KOME (TREBA DA) SE DIVIMO,” gde ćete dobiti odgovore na sva ova pitanja. Na radionici ćemo takođe savladati osnovne principe medijske pismenosti, koji mogu da pomognu i deci i mamama da razumeju značenja medijskih poruka. 

Radionicu vodi dr Maja Vukadinović, kulturološkinja i medijska analitičarka. 

Radionica se održava u prostorijama studija "Fun Fit", u ulici Kralja Milana 4, u nedelju 29.maj od 14.30 do 16.30.        

Radionicu organizuje Centar za mame, udruženje građana čija je vizija Srbija u kojoj mame nisu diskriminisane, gde je njihov značaj za zajednicu i društvo prepoznat i gde svaka mama ima mogućnost da ostvari svoj pun ljudski potencijal. 

Zbog ograničenog broja mesta, mame koje su zainteresovane mogu da se prijave na [email protected]

Mame sa bebama u naručju su dobrodošle! 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica