Dvadesetdvogodišnja Ivona Branković iz Smedereva je odmah posle srednje škole počela da radi. Kako bi više zaradila, otputovala je u Austriju, tačnije u grad Inzbru, gde se zaposlila u jednom restoranu. Upravo na tom mestu, upoznala je Srđana Ljubisavljevića (25), klavijaturistu i pevača iz Jagodine. Odmah su se dopali jedno drugom.

Autori formata: Nebojša Nele Garić, Miroslav Petković, Nenad Ognjenović

Reditelj epizode: Jelena Stolica


Pročitajte i... Vreme je za bebe: Tata iz Sente na porodiljskom odsustvu



Ivona je čekala premeštaj u drugi grad, ali je po cenu da izgubi posao, ostala sa Srđanom u Inzbruku. Posle mesec, dva dana zajedničkog života, ovaj mladi par poželeo je da ozvaniči vezu. Takođe, Ivona i Srđan su planirali i proširenje porodice, ali nisu želeli da im dete odrasta u tuđini. Vratili su se u veliku porodičnu kuću u Jagodini, a roditelji su im priredili veliku svadbu. Najradosnija je bila Srđanova sestra kojoj je brat na prvom mestu u životu, a njena sreća je uvećana sa vešću da će postati tetka.


Sa Ivoninom trudnoćom je počela reorganizacija života u kući. Ubrzano se radilo, te je sprat kuće potpuno opremljen za veoma kratko vreme, sve je bilo gotovo do porođaja. Mlada porodica je dobila zaseban životni prostor koji je ulepšao mali David, koji je na svet stigao 8. oktobra prošle godine.

Sve buduće mame i tate koje žele da učestvuju u emisiji "Vreme je za bebe", mogu da se prijave pozivom broja: 011/31784990, ili u pisanoj formi na i-mejl: vera@nira.rs i FB stranici "Vreme je za bebe".


Vera Novaković

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.