Mikelanđelo, Donatelo, Leonardo i Rafaelo se vraćaju u bioskope ovog leta da se bore s većim i opasnijim zlikovcima, uz Ejpril O’Nil (Megan Foks), Verna Fenvika (Vil Arnet) i novog junaka, osvetnika s hokejaškom maskom, Kejsija Džonsa (Stiven Amel).

Kad super zlikovac Šreder pobegne iz zatvora, on će udružiti snage s ludim naučnikom Baksterom Stokmanom (Tajler Peri) i dva glupava pomoćnika, Bibopom (Gari Entoni Vilijams) i Rokstedijem (rvačka super zvezda Stiven “Šejmus” Fareli), da bi pokrenuo dijaboličan plan za preuzimanje vlasti nad celim svetom. Dok se Kornjače pripremaju da pobede Šredera i njegovu novu ekipu, susreću se s još većim zlom koje ima slične namere: ozloglašenim Krangom.

Producenti su izabrali 32-godišnjeg reditelja Dejva Grina, super fana Nindža kornjača, da režira nastavak. „Ima toliko mnogo generacija odanih fanova Nindža kornjača,“ kaže Grin. „Raduje me što sam režirao ovaj film i to što sam dobio priliku da predočim detalje i znanje koje ljudi vole. Postoje delovi scenografije, ukrasi, kostimi, pa čak i poze koje su naši likovi usvojili, a koje smo pozajmili iz bogatog nasleđa Kornjača. Ima za svakog po nešto,“ kaže on.

"Nindža kornjače - izvan senke" biće premijerno prikazana u sredu 8. juna u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar Pančevo, CineStar Zrenjanin i Cineplexx Mne Delta City Podgorica.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.