U hali tri Beogradskog sajma, počeo je XVII dečiji sajam, u okviru koga će se predstaviti i Yumama sajt. Na našem štandu imaćete priliku da rešite svoje mnogobrojne dileme, ali i da se ulepšate i osvežite, dok će se za to vreme deca zabavljati u aktivnostima prilagođenim njihovom uzrastu.


Pogledajte i... Blog stručnjaka na Yumama sajtu

Program savetovališta:


U petak od 15 do 17 naš gost biće dr Nataša D. Čabarkapa iz Logopedsko-edukativnog centra "Čabarkapa", koja će, zajedno sa svojim stručnim timom, odgovarati na pitanja roditelja u vezi sa pravilnim razvojem govora.


U subotu, 7. maja, od 14 do 16 časova, naša stručna saradnica, dr Biljana Kostić iz ordinacije "Afeja pediatric", održaće jedno kratko predavanje na temu značaja prevencije u očuvanju dečjeg zdravlja, ali i porazgovarati sa svim roditeljima koji imaju dileme iz oblasti pedijatrije. 

Nedelja je rezervisana za fizioterapeuta. U terminu od 11:30 do 13:30, naša gošća Snežana Milanović iz Centra za korektivnu gimnastiku, odgovaraće na pitanja roditelja u vezi sa pravilnim razvojem beba, ali i starije dece.



Pored stručnog savetovališta koje je će se održavati tokom sva tri dana Dečijeg sajma, roditelje i mališane na našem štandu očekuju i brojni drugi sadržaji. Zahvaljujući portalu Still mame će imati priliku da saznaju kako da brzo i lako spreme kvalitetan i zdrav obrok, a uz pomoć firme Babyliss, dobiće i novu frizuru - božanstvene lokne.



Za to vreme mališani će moći da isprobaju vožnju balans bordom, ali i da se zabave u našoj maloj kreativnoj radionici. Svi naši posetioci uživaće u sveže ceđenim Hurom sokovima.    



Ulaz na XVII dečiji sajam je besplatan, a šta vas sve očekuje na Sajmu, saznajte na linku: Dečiji sajam: Vikend posvećen najmlađima

Očekujemo vas!

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.