Simić je za ovu akciju dobio pomoć EXIT fondacije, Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR) i FK Partizan. Dva tima sa klupe vodiće Radomir Antić i Bora Milutinović, a na terenu će biti Saša Ilić, Milan Biševac, Ivica Kralj, Željko Brkić, Mladen Krstajić, Ivica Iliev, Albert Nađ, Predrag Mijatović, Mateja Kežman, Goran Drulić, Nikola Žigić, Mihajlo Pjanović, Perica Ognjenović i mnogi drugi.

Zagovornik akcije Jovan Simić, zahvalio se EXIT fondaciji i Partizanu na podršci oko organizovanja utakmice.

"Ovo je nešto o čemu maštam dugo godina i na čemu radim mesecima. Uvek sam želeo da okupim sve zvezde koje je Srbija dala i da odigramo humanitarnu utakmicu. Potrebna je velika sveta novca, ali je ovo veliki projekat. Deca u Nišu nemaju najbolje uslove za lečenje i neophodno je da im olakšamo proces ozdravljenja dece," naveo je Simić.

Pročitajte i...Gest koji će vas oduševiti: Izvinjenje Kristijana Ronalda (VIDEO)

Utakmica će biti na programu 24. maja od 20 sati, a cena karte je 300 dinara za sever i jug, odnsono, 500 dinara za istok i zapad.

Izvor: Vesti online

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.