Ovog vikenda u beogradskom pozorištu "Teatar 78" (Resavska 78) čekuju vas dve sjajne predstave za decu.

Subota, 9. april, u 17 časova: "Pobuna igračaka" 

"Pobuna igračaka" je moderna bajka, duhovita, zabavna i edukativna, sa velikim brojem songova koje glumci pevaju. Predstava govori o tome da je način na koji se danas deca igraju pogrešan. Predstavnica svih igračaka, gospođa Lopta, upozorava Mislišu, maestra od nauke, da su igračke očajne i spremne da započnu revoluciju – Pobunu igračaka, jer se deca više njima ne igraju.


Glume: Saša Đurašević, Vladimir Popović, Milan Pajić i Marija Puškarov Popović

Režija : Marija Puškarov Popović

Nedelja, 10. april, u 12 časova: "Šuma čuda"

Predstava „Šuma čuda“ je napisana u lako pamtljivom stihu i edukativnog je karaktera. Naime, veštica Zlica zajedno sa svojim pomoćnikom –Zlobom počela je da širi strašne laži o lepoj princezi Ljupki kako bi se Princ Leposlav – Lepi, razočarao u svoju ljubav. Princeza odlazi u Šumu čuda, kako bi srela svog princa ali Šuma je skrovište zlih veštica ...


Tekst i režija: Mina Aleksić

Igraju: Dragana Nenadić, Marijana Dugalić, Dejan Stojaković, Jelena Velkovski, Nemanja Janičić

Poklon karte!

Yumama i Teatar 78 nagradiće šest čitateljki sa po dve karte za predstavu "Pobuna igračaka", odnosno "Čudna šuma", koje prve pošalju tačan odgovor na pitanje: Na kojoj adresi se nalazi "Teatar 78"? Pored odgovora, na naš mejl redakcija@yumama.com pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.