Dvadesetpetogodišnja Tatjana Struhar je pre dve godine napustila rodni Erdevik u opštini Šid i krenula u veliki grad da okuša sreću i da se osamostali. Pomoć joj je ponudila njena sestra po mami koja je živela u Beogradu. Upravo ona je uputila u jedan restoran brze hrane, na razgovor za posao.

Pročitajte i... Vreme je za bebe: Brat je najveća radost sestara

S obzirom da je to bila njena prva prilika da se zaposli i dobije prvu platu, Tatjana je imala tremu - brinula je da li je dobro obučena, da li je primereno našminkana, šta će reći... Mislila je da se dobro pripremila, ali je prva rečenica njene buduće šefice ipak izenadila:"Lele, što si slatka! Ja imam sina za tebe". 

Autori formata:

Nebojša Nele Garić, Miroslav Petković, Nenad OgnjenovićReditelj epizode:Goran Kovačić


Tatjana je pristala da upozna momka (samo da bi šefici ugodila), ali je sve vreme mislila kako da izbege celu tu situaciju. Još kad se na dogovorenoj kafi pojavio visok, crn momak, previše grub po njenoj oceni i uopšte joj se nije dopao, našla se u nebranom grožđu. Međutim, Žarko Rajković (27) je iskoristio situaciju da je vidi još koji put i ona je posle nekoliko susreta potpuno promenila mišlje. Videla je koliko srce ima taj "veliki grubijan", koji je postao njena najveća podrška i koji je učinio sve da joj pomogne u lečenju njenog tate.  Velika ljubav tada je rođena! Toliko velika da su odmah želeli zajednički život i porodicu. 

Dogovorili su se da Žarko prihvati šestomesečni posao u Alžiru kako bi mogli da sebi priušte život kakav žele. Međutim, čim je otišao, stigla mu je jedna veoma važna vest, te je Žarko morao da svoje planove malo "koriguje" - beba je bila na putu! Da bi Tanji bilo lakše, ali i zbog smanjenja troškova, vratila se u roditeljsku kuću u Erdevik gde je počela da priprema zajednički prostor koji je, zajedno sa budućim tatom Žarko, i opremila čim se on vratio. Nekoliko nedelja pred porođaj, Tanja je u kancelariji MZ Erdevik postala gospođa Rajković. 


Pročitajte i... Vreme je za bebe: Od zaljubljenog para do srećne četvoročlane porodice

Uroš je na svet stigao 23. jula prošle godine, a jedino što bi želeli da promene sa sledećim detetom je to da tata Žarko ne propusti nijedan ultrazvučni pregled. 

Sve buduće mame i tate koji žele da učestvuju u emisiji "Vreme je za bebe", mogu da pošalju prijavu na broj telefona: 011/3178490, e-mail: vera@nira.rs ili na FB stranicu "Vreme je za bebe".


Vera Novaković


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.