Za sve mame kojima često nedostaje još pet minuta i koje grize savest što nisu dovoljno sa decom ili što se ne posvećuju dovoljno mužu i sebi, Centar za mame organizuje besplatnu radionicu "Balansiran dan mame", na kojoj će moći da nauče na kojim principima se pravi Dnevna rutina.

Radionicu vodi Tamara Vujnović, mama troje dece i sertifikovana trenerica ličnog razvoja, po metodi Dubinskog koučinga.

Svojim iskustvom na putu majčinstva i profesionalnim koučing tehnikama pomaže mamama da zavole sebe, koliko vole i svoju decu.

Naučićete i tehniku, kako da se brzo oslobodite osećanja prenatrpanosti obavezama ili užurbanosti, a imaćete prilike i da uživate u  vođenoj vizuelizaciji  "Spokoj".

Dodatni kvalitet radionice je prilika da zavirite u riznicu svoje duše i primenom tehnika Dubinskog koučinga, otkrijete zanimljive i važne stvari vezane za vas kao majku i odnos koji imate sa svojom decom.

Radionica se održava u nedelju 27. marta od 15:30h do 17:30h u prostorijama fitnes centra FunFit u Beogradu, na adresi Kralja Milana br. 4 (prolaz niz stepenice).

Vizija Centra za mame je Srbija u kojoj mame nisu diskriminisane, gde je njihov značaj za zajednicu i društvo prepoznat i gde svaka mama ima mogućnost da ostvari svoj pun ljudski potencijal. Rad Centra za mame podrzava Mixa, stručnjak za osetljivu kožu.

Sve zainteresovane mame mogu da se prijave na centarzamame@gmail.com.

Mame sa bebama u naručju su dobrodošle!

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.