Adrijana Lima i Marko Jarić su zvanično okončali svoj brak skoro dve godine nakon što su se razdvojili, prenose strani mediji. 

Pogledajte iAdrijana Lima sa ćerkicom Valentinom: Emotivna poruka poznate mame raznežila milione njenih pratilaca (FOTO)

Nakon Dana zaljubljenih koji su proveli na romantičnom odmoru, prelepa brazilska manekenka i srpski košarkaš su ipak odlučili da se razdvoje, piše Story.

Detalji sporazuma oko razvoda još nisu poznati javnosti, ali se pretpostavlja da će Lima zadržati starateljstvo nad njihovim ćerkama Valentinom (6) i Sienom (3), premda Limin advokat, Bil Beslov, nije želeo da išta komentariše.

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on Jan 22, 2016 at 1:43pm PST

Brazilska lepotica je pre braka sa Markom Jarićem bila verena za Lenija Kravica, ali je ovaj poznati par raskinuo veridbu za manje od godinu dana.



Nakon braka sa Jarićem, Lima je viđena u Majamiju na plaži sa nepoznatim istetoviranim muškarcem, ali spekulacije o novoj ljubavi prelepe manekenke nikad nisu potvrđene. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama