Zahvaljujući poznatom TV serijalu, Anđelka Prpić poslednjih meseci svakodnevno deli sa nama sve svoje partnerske probleme sa svojim kolegom Andrijom Miloševićem. Međutim, ova divna mlada glumica, ponekada nam otkrije i po koji delić svog privatnog života koji ljubomorno čuva od očiju javnosti.


Pročitajte i... Anđelka Prpić: Zbog snimanja serije moj suprug je preuzeo mnoge obaveze (FOTO)


Tako je i pre nekoliko dana na svom Instagram profilu objavila jednu dirljivu fotografiju koja je za kratko vreme osvojila nekoliko hiljada lajkova.


Pročitajte i... Anđelka Prpić proslavila četvrti rođendan sina Jakše (FOTO)

Naime, Anđelka je prošle nedelje u jednom klubu proslavila rođendan svog supruga Darija. Kako navode izvori bliski paru, poznata glumica je bila veoma raspoložena, te je pevala i plesala celu noć. A što se tiče slavljenika... On je dobio najlepši poklon - veliki poljubac od svoje najdraže supruge, što je uspeo da zabeleži jedan njihov zajednički prijatelj. 

A photo posted by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Feb 25, 2016 at 3:04pm PST

Anđelka je nedavno završila snimanje nove sezone popularne serije "Anđelka i Andrija". Već se radujemo novim epizodama. A vi? 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama