Maxi supermarketi su koristili znanje svojih stručnjaka i angažovali veliki broj eksperata i nutricionista, koji su nakon 12 meseci pažljivog razmatranja i analiza osmislili pet obroka koji u sebi sadrže različite kombinacije proizvoda, koji zadovoljavaju nutritivne potrebe školske dece.

Svaki "SupeRučak" obrok sadrži glavni obrok, desert i napitak neophodan za hidrataciju dece. Prilikom odabira glavnog obroka - tortilja sa pilećim mesom, tortilja sa junećim mesom i pečurkama, pileći sendvič i pita od heljdinih kora sa sirom, vodilo se računa o neophodnim dnevnim nutritivnim potrebama dece školskog uzrasta. U svojstvu deserta u "SupeRučku" se nalaze jabuka, mafin od višanja ili mafin od jabuke. Kako je hidratacija organizma neophodni činilac zdravog i pravilnog razvoja kao napitak, deci su na raspolaganju negazirana voda i mleko.

Roditelji koji nemaju vremena da pripremaju ručak koji će njihov školarac poneti sa sobom, sa "SupeRučkom" mogu biti sigurni da će  i van kuće imati izbalansiran obrok.

"SupeRučak" je dostupan u odabranim beogradskim Maxi i Shop&Go prodavnicama po ceni od 150 dinara.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.