Krisi Tejgen, supruga pevača Džona Ledženda, koja je iskreno govorila o tome da se podvrgla vantelesnoj oplodnji, otkrila je da je birala i pol bebe.

"Donela sam odluku. Ne samo da ću roditi devojčicu, već sam je odabrala. Rekla sam: 'Hajde da unutra stavimo devojčicu'", rekla je Tejgenova u intervjuu za "Pipl".

Pogledajte i Krisi Tajgen: Poruka buduće mame oduševila njene fanove (FOTO)

"Mislim da sam najviše uzbuđena zbog toga što znam da će Džon biti najbolji otac toj devojčici. Usrećuje me kad samo pomislim na to da ga vidim sa ćerkom. On zaslužuje devojčicu, zaslužuje tu posebnu vezu koja postoji između tate i ćerke".

Manekenka kaže da će njih dvoje u nekom trenutku imati i sina.

"I dečak će doći. Stići ćemo i dotle, tako da nije kao da zaista moramo da biramo. Ali, Džon je definitivno presrećan što ćemo imati devojčicu. A i ova devojčica će sigurno biti srećna što ima njega za tatu", kaže Krisi.

Lepa manekenka kaže da se ona i njen suprug već pripremaju za ulogu roditelja. "Prvo moramo da vidimo kakva će ona biti. Možda će to biti noćna mora, ne znamo. Svi pretpostavljaju da će biti najslađe biće na planeti, a možda će ipak biti malo naporna."

Pogledajte i Zabavite se: 9 znakova pomoću kojih ćete otkriti pol bebe

Njih dvoje još nisu odlučili koje ime će dati svojoj ćerki. "Imamo otprilike oko deset imena koja dolaze u obzir, ali ne možemo da odlučimo dok je ne vidimo."

Budući tata je nešto ranije u intervjuu za ET otkrio svoj "plan" vaspitanja dece. "Mislim da je važno da odgajamo devojčice i dečake da budu pametni, svesni svojih kvaliteta, i da budu dobri ljudi", rekao je Ledžend.

Izvor: Mondo

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.