Iako je majka troje dece, mlada glumica Mirka Vasiljević je vrlo aktivna u svom poslu. Posle uspešnih komada ''Hot lajn'', ''Pazi s kime spavaš'' i dečje predstave ''Lepotica i zver'', supruga fudbalera Vujadina Savića priprema novu komediju. Premijera je planirana u martu, a Mirka će se ovim likom pokazati publici u potpuno drugom svetlu.


Pročitajte i... Severina objavila fotografiju koja je dotakla srca majki: Zbog ovoga ustajem svakog dana!

Na pitanje kako usklađuje posao i majčinstvo, glumica je novinaru ''Novosti'' odgovorila da čovek mora biti dobro ogranizovan i znati koji su mu prioriteti. Kako je vrlo mlada počela da glumi, morala je da se odrekne dosta toga, tako da joj odricanje nije ništa novo. Porodica joj je ipak trenutno najvažnija.

Adrijanin rodjendan❤❤❤

A photo posted by 'savicvujadin' (@savicvujadin) on Dec 7, 2014 at 11:53am PST

Iako se sa suprugom Vujadinom uglavnom slaže oko odluka u vezi sa decom, izjašnjava se kao stroži roditelj.

''Više vremena ja provodim sa decom, pa sam zbog toga primorana da budem stroža. Vujadin je sa nama kada ima slobodne dane i tada se trudi da bude pun ljubavi i razumevanja, a ne da izigrava strogoću. ''

Majka troje dece za sada je zadovoljna ovom brojkom, međutim ostavlja otvorene mogućnosti za proširenje porodice jer nikad se ne zna šta budućnost nosi.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.