Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Decu čuvaju anđeli: Beba preživela 14 sati u ledenoj reci

Lili Grosbek, beba stara 18 meseci, preživela je saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula njena majka.

 Izvor: Foto: Facebook

Dženifer Grosbek (25), majka petoro dece stradala je u saobraćajnoj nesreći dok se vraćala sa porodične večere zajedno sa svojim najmlađim detetom Lili. Automobil je skrenuo sa puta u severnoj Juti i završio u ledenim vodama reke Fork. Koji je uzrok sletanja i dalje je misterija, iako se ovaj slučaj desio u martu prošle godine.

Automobil u vodi je primetio ribolovac nakon punih 14 sati od katastrofe koja je zadesila porodicu Grosbek. U njegovoj prijavi stoji da je spazio ruku koja viri kroz polomljeni prozor crvenog Dodža.

Pročitajte i:Zika virus: Priče porodica koje su se suočile sa posledicama opasnog virusa

Na uviđaj su stigli lokalni policajci i vatrogasci koji su očajnički pokušavali da dopru do izlomljenog vozila. Deo njihove istrage snimljen je i kamerom, a video je na internetu pregledan više od hiljadu puta. Na snimku se jasno čuje i glas odrasle osobe koja upućuje poziv u pomoć. Iako su hitno reagovali na ovaj glas, spasioci su ulaskom u automobil otkrili da je jedina odrasla osoba, odnosno vozač, odavno mrtav.


Ipak, na zadnjem sedištu nalazila se beba, 18 meseci stara ćerka gospođe Grosbek. Dečije sedište i izvnut položaj istog, držali su bebu iznad ledene vode. Devojčica Lili je u trenutku spasavanja bila u nesvesti i patila je od hipotermije, međutim uspešno je prevezena i oživljena u bolnici.

Nakon što je slučaj rešen, policajci su ipak ostali u velikoj zabuni. Ukoliko je majka umrla još u početnim trenucima nesreće, a Lili je bila u nesvesti, kome je pripadao ženski glas koji su začuli iz auta?


Jedan od policajaca, Tajler Bedoez, veruje da zna odgovor. Po njemu, Lili je spasio njen anđeo čuvar, koji je bio sa njom u toj teškoj, sumornoj noći, kada joj je život visio o koncu. Upravo ovo on i objašnjava u svojoj knjizi "Dokaz o anđelima".

Slučaj Lili Grosbek, ipak prkosi svakom logičnom objašnjenju. Četiri svedoka, kao i snimak potvrđuju da tajanstveni glas nije bio umišljen. 

Bilo da je reč o anđelu čuvaru  ili o totalnoj slučajnosti, možda ipak nismo usamljeni kao što mislimo.

Izvor: DailyMail.com

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama. 

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica