Juče je u bioskopu Cineplexx Delta City premijerno prikazan film za decu "Dobri dinosaurus". 

Pre početka filma, mališani su u holu bioskopa imali priliku da se zabave i takmiče u pravljenju figura dinosaurusa od plastelina, a drugari iz studija za animaciju dece Čigra Igra su im pomagali i bodrili ih u ovoj igri. Najbolja tri rada nagrađena su promo materijalima iz filma, a svi učesnici su na poklon dobili plakat filma "Dobri dinosaurus". 

U holu bioskopa bili su izloženi i eksponati Prirodnjačkog muzeja Svilajnac, pa su posetioci mogli da se fotografišu sa njima.

"Dobri dinosaurus" se trenutno prikazuje u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Dom Sindikata, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar Cinemas Pančevo, Vilin Grad (Niš), Kupina Film (Niš) i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica).

Za vreme filma, velika i mala publika u prepunoj sali bioskopa oduševljeno je pratila avanture preslatkih junaka kojima su glasove podarili naši poznati glumci. Smeha u sali nije nedostajalo, kao ni pregršt dirljivih momenata koji prate ovaj film, pa su gledaoci kraj projekcije ispratili gromoglasnim aplauzom. Po završetku filma, publici se poklonio deo glumačke ekipe koji je učestvovao u sinhronizaciji ovog prelepog animiranog filma.

Od četvrtka, 14. januara, "Dobri dinosaurus" stiže na redovne repertoare svih bioskopa, a dostupan je u 2D i 3D tehnici.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama