Aleksandra Gudelj uživa u vremenu koje može da provede sa svojim mališanima, petogodišnjim Milijanom i Damjanom koji će uskoro napuniti dve godine.

Iako za sebe kaže da je popustljiva mama, Aleksandra nema problema s svojim dečacima:

"Suprug Veljko i ja trudimo se da ih vaspitavamo razgovorom i primerom, mada su oni stvarno dobri. Aktivni su, puni energije, sve ih zanima, istražuju svet oko sebe, ali znaju za granice. Zaista sam srećna jer vidim da rastu u divne, kulturne i vaspitane dečake", rekla je lepa voditeljka u razgovoru za Story i otkrila da priželjkuje da rodi i devojčicu.


Pročitajte i... Aleksandra Gudelj: Plakala sam od sreće kad sam uzela sina u naručje



Foto: Story

Uvek doterana i elegantna, Aleksandra ne krije da mnogo polaže na izgled i vodi računa o svom stajlingu u svakoj prilici:

"Uživam u doterivanju, jer sam od malena volela lepo da izgledam. Uglavnom je za to krivac moja divna mama, koja me je od malih nogu oblačila u haljinice i suknjice pa mi je to nekako ušlo pod kožu. I danas volim da se sredim i da sebi i drugima izgledam lepo. Definitivno sam tip osobe koji voli da uvek izgleda lepo, pa i kad sam u trenerci i patikama", otkrila nam je tokom snimanja modnog editorijala za Story, a da će ovu naviku preneti i na svoje mališane govori i ova fotografija snimljena nedavno na otvaranju radnje jednog modnog brenda namenjenog prvenstveno deci.


Pročitajte i... Aleksandra Gudelj: Tajna mog savršenog izgleda

Dok je mama razgledala stvari, mali Milijan se pomalo i dosađivao, a kada je na red došlo fotografisanje, uozbiljio se i svoj zadatak obavio kao pravi profesionalac.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.