Knjige su pisane jezikom prilagođenim dečjem uzrastu, a svaka od njih obrađuje jednu životinjsku vrstu.

Tekstovi nude obilje činjenica, napisani jasno, kratko, privlačno i razumljivo. Prilagođeni su deci uzrasta od tri godine pa naviše, dok će predškolcima poslužiti kao odlična literatura za učenje čitanja.

Kolekcija od petnaest knjiga u tvrdom povezu izlaziće iz nedelje u nedelju. Seriju odlikuje mnoštvo zadivljujućih fotografija National Geographic-a i zanimljivih, ponekad gotovo neverovatnih podataka koji će oduševiti i roditelje. Kroz knjige se provlače i duhovite pitalice koje će čitanje učiniti još zabavnijim.

Svakog petka će nova knjiga biti dostupna na svim prodajnim mestima štampe.

Knjiga Žabe u prodaji je od 27. novembra na svim kioscima!

Žabe su rasprostranjene po čitavom svetu. Nema ih samo na Antarktiku. Postoje žabe različitih veličina: najmanje su veličine nokta, a najveće poput odraslog zeca. Kad bi nam jezik bio dugačak kao žablji, njime bismo mogli dodirnuti pupak!

Yumama i Egmont vas nagrađuju!

Dve prve čitateljke koje na i-mejl redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje: "Koja knjiga iz edicije National Geographic i čudesni svet životinja je od danas u prodaji?" dobiće po jednu knjigu iz iste serije.

Zajedno sa odgovorom pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.

Napomena: Dobitnici će biti kontaktirani putem i-mejla. Knjige se preuzimaju isključivo u redakciji sajta (Adria Media Group, Vlajkovićeva 8, Beograd).

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.