Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moto Deda Mrazovi i ove godine izmamili osmehe mališanima ometenim u razvoju

Tradicionalno već jedanaesti put, Moto Deda Mrazovi su, uz zabavu i osmehe isporučili novogodišnje paketiće svojim štićenicima iz Doma za decu ometenu u mentalnom razvoju iz Sremčice.

  Izvor: Foto: Promo

Na svojevrsnom karnevalu motocikala ukrašenih za svečani humanitarni pohod, motociklisti su uveseljavali decu Beograda koja su došla da se druže ispred Skupštine grada. Mališani su mogli da uživaju u druženju sa motociklistima, ulepšavaju brojne Deda Mrazove i njihove gvozdene irvase i fotografišu se u raskošnom moto aranžmanu po želji. 

Software:angler-user 8.1.0 OPM1.171019.011 4448085 release-keys Created: 2017:12:23 11:58:49
Foto: Promo/Ivan Pavlović

Moto klub BJBikers već godinama organizuje ovu humanitarnu akciju sa ciljem ulepšavanja novogodišnjih praznika štićenicima doma za decu sa specijalnim potrebama, jer iako paketići obraduju svu decu sveta, u Sremčici više drže do značaja posete motociklista i vremenu koje oni provedu sa štićenicima doma. Kako su uvereni, novcem se ljubav ne kupuje a topli susreti i zabava koju motociklisti pružaju ostavljaju trajno vredne uspomene. 

Ovogodišnji program u Domu ulepšali su prijatelji iz KUD Lira koji su ostali u najboljem sećanju još od poslednje posete, što je bilo dovoljno da se ovaj KUD ponovo udruži sa crvenim vesnicima dečije radosti u borbi za osvajanje osmeha dece Sremčice.

Po hladnom vremenu i vlažnim kolovozu, motociklisti su na više od 220 motora u svečanom defileu prošli centralnim gradskim ulicama na putu ka Sremčici, podsećajući Beograđane da za humanost uvek ima prostora ukoliko postoji želja da se iskaže.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica