Čarli Braun i njegov verni i nestašni pas Snupi vratili su se u bioskope sa dugometražnim animiranim 3D filmom, u produkciji autora animiranih filmova “Rio” i “Ledeno doba”. 


Snupi je tako dobio priliku da osvoji i nove generacije klinaca, 65 godina nakon rođenja stripa zahvaljujući studijima “Blue Sky” i “20th Century Fox Animation”. Pomenuti studiji su udružili snage i ekranizovali strip koji je Čarls Šulc objavio u više od 17 hiljada nastavaka u periodu od 1950. do 2000. godine.

Filmska priča prati Snupija u najnovijoj misiji kao Crvenog Barona, dok se Čarli Braun sprema za svoj “epski poduhvat”. 

Režiju filma potpisuje Stiv Martino, a scenario su napisali Greg i Brajan Šulc, Čarlsov sin i unuk, koji su godinama radili na ovom projektu.

Film se nalazi na redovnom repertoaru bioskopa širom zemlje.

Kids fest i Yumama vas nagrađuju!

Prvih pet čitateljki koje na i-mejl: redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje: Kako se zove novi film o Snupiju i Klinjama koji trenutno možete da pogledate u bioskopima? osvojiće po dve karte za pomenuti film (za projekciju u ponedeljak u 15:15 časova).

Zajedno sa odgovorom pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.

Napomena: Dobitnici će biti kontaktirani putem i-mejla. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.