Umetnička škola ’’Đuro Salaj’’ 14. novembra od 16 do 19 časova organizuje javne časove umetnosti u prostorijama Centra za obrazovanje u Nemanjinoj 28. Novac prikupljen od prodaje karata namenjen je Prihvatilištu za decu, u okviru projekta ’’Pobedi za decu Prihvatilišta’’.

Svi ljubitelji umetnosti moći će da učestvuju u likovnim i dekupaž radionicama za decu i odrasle, da se oprobaju u izradi nakita i modnih detalja, a u saradnji sa modnom kućom ’’St. George’’ biće održane radionice pletenja. Prisutnima će biti omogućeni i specijalni popusti ukoliko požele na licu mesta da upišu neki od kurseva. 

Program počinje u 16 časova dečjom predstavom ’’Urenebesna priča o cvrčku i mravu’’ u izvođenju trupe ’’Zozo’’, kojoj će prisustvovati deca iz Prihvatilišta. Nakon predstave sledi nastup dečjeg hora ’’Dance factory’’, a u 17 časova javni čas baleta.

Cena ulaznice je 200 dinara za odrasle i 100 dinara za decu. Samom kupovinom karte posetioci učestvuju u nagradnoj igri i stiču mogućnost osvajanja zanimljivih nagrada. Izvlačenje dobitnika zakazano je za 18.30 časova. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.