Studio 20th Century Fox je objavio prvi klip iz novog filma o najpoznatijem biglu na svetu, Snupiju. U svetu mašte, Snupi postaje Leteći As i ulazi u borbu sa najvećim neprijateljem Crvenim Baronom, na nebu iznad Pariza. 

Na repertoar domaćih bioskopa, Klinje stižu od 5. novembra, dok je premijera zakazana isti dan u 18h u bioskopu Cineplexx Delta City.

Snupi, Čarli Braun, Lusi, Lajnus i ekipa Klinja po prvi put se pojavljuju na velikom platnu na drugačiji način - animirani u 3D-u! Čarli Braun, najdraži i najsimpatičniji gubitnik, započinje svoj epski i herojski zadatak dok njegov najbolji prijatelj, voljeni bigl Snupi, kreće u poteru za svojim najvećim neprijateljem Crvenim Baronom. 

Iz pera Čarlesa M. Šulca i kreatora filmova „Ledeno doba“ i „Rio”, „Snupi i Čarli Braun: Film o Klinjama 3D“ će dokazati da svaki gubitnik ima svoj dan.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.