Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voli, da ne boli: Izložba fotografija koje prikazuju različite oblike nasilja

U okviru projekta "Nasilje nema opravdanja", 1. novembra u Zemunu će se održati izložba fotografija "Voli, da ne boli".

  Izvor: Foto: Promo

"Fotografije koje ćemo izložiti pokazuju različite oblike zlostavljanja, a naročito smo se fokusirali na grupe ljudi za koje i ne pomišljate da mogu biti žrtve nasilja. Cilj nam je da pokažemo da smo svi jednaki i ravopravni i da bi trebalo da se, bez obzira na to što je neko drugačiji od nas, međusobno volimo i poštujemo“, naglašava Ivana Tomić, jedan od organizatora izložbe i dodaje da zahvalnost duguje fotografima i umetnicima, Centru za krizni menadžment i pregovaranje, radnji Foto Image i Crvenom krstu Zvezdara, koji su naročito doprineli realizaciji same izložbe.

Sajt

Nasiljenemaopravdanja.org prenosi informacije o predstavama i radionicama, ali i predstavlja mesto na kome građani mogu da podele svoje iskustvo sa nasiljem i da se informišu o tome koje vrste nasilja postoje i kome se mogu obratiti za pomoć i podršku.

Projekat „Nasilje nema opravdanja“ pokrenuo je Centar za razvoj neformalnog obrazovanja građana u cilju edukacije i prevencije ovog društvenog problema. Projekat obuhvata istoimene predstave koje se igraju u školama širom Srbije, a naročito u multikulturalnim i multietničkim gradovima. Nakon odigrane predstave, za učenike se organizuju radionice kako bi sa edukatorima razgovarali o problemu nasilja u njihovim sredinama.

Izložba fotografija "Voli, da ne boli" svečano će biti otvorena u nedelju, 1. novembra, u 18 časova u Zemunu (ul. Prilaz br. 16).

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica