Sinoć je u Londonu održana svetska premijera filma “Spektar” kojoj su prisustvovale brojne poznate ličnosti. Ovaj spektakularan događaj nisu propustili ni članovi britanske kraljevske porodice, te su crvenim tepihom prošetali i prinčevi Vilijam i Hari, kao i trenutno najpopularnija princeza Kejt Midlton. 


Pročitajte i... Kejt Midlton: Stiže treća beba?

Toaleta koju je izabrala za ovaj događaj oduševila je sve prisutne i bacila u senku čak i glavnog glumca filma Danijela Krejga.


Pogledajte i... Moderna mama Kejt Midlton u haljini koja vizuelno sužava figuru (FOTO)

Naime, Kejt se pojavila u nežno plavoj haljini čuvene kreatorke Dženi Pekam, koja je lepršavo padala niz njeno telo. Ova veličanstvena toaleta imala je duge rukave i izrez na grudima, dok je jedini detalj na njoj bio tanki kaiš od dragulja koji je isticao figuru zgodne Vojvotkinje. Ono o čemu se ipak najviše priča su Kejtina leđa, koja su bila prekrivena samo providnom tkaninom, sa diskretnim šlicem na sredini.


Pogledajte i... Zgodna mama Kejt Midlton: Haljina za prvi radni dan nakon porodiljskog odsustva (FOTO)

Vojvotkinja je svoj izgled te večeri upotpunila i torbom sa potpisom iste kreatorke, skupocenim minđušama, i Džimi Ču visokim potpeticama.

Poput prave princeze, zar ne?!

Poput prave princeze iz bajke, dolazak Vojvotkinje od Kembridža na premijeru novog filma o Džejms Bondu, na trenutak je zaustavio dah svih prisutnih...