U okviru 11. Dečijeg filmskog festivala koji se održava jedanaestu godinu za redom, danas je održan Snupijev dan u Dvorani Doma sindikata. Najpoznatiji bigl na svetu u domaće bioskope stiže u 3D-u od 5. novembra u filmu „Snupi i Čarli Braun: film o Klinjama“


Još tri dana deca u prestonici i širom zemlje biće u prilici da gledaju animirane, igrane i sinhronizovane filmove u okviru 11. Dečijeg filmskog festivala - Kids festa. Najkvalitetniji filmovi dolaze iz Norveške, Švedske, Slovenije, Španije, Italije, Danske i SAD-a, a namenjeni su deci predškolskog i školskog uzrasta. Najmlađi će biti u prilici da nesmetano uživaju u avanturama animiranih junaka, jer je većina filmova  sinhronizovana na srpski jezik.


Pogledajte i... Koji filmovi nas očekuju na 11.Kids festu

Deca koja vole gusare, obožavaće norveški igrani film „Kapetan Sabljozubi“, dok će ih komedija „Prdoprah Doktora Proktora“ nasmejati do suza, dok budu gledali dečake koji lete u nebo, nevaljale blizance i divne pudinge od karamele. Australijski igrani film „Grudvica“ prikazuje avanturu hrabrog psa koji pokušava da zaštiti koloniju pingvina od drugih. Simpatična bela krznena porodica u animiranom finskom filmu „Mumini na Rivijeri“ slavi male radosti u životu, a decu uči kako je lepo biti optimista.


Pogledajte i... Program 11.Kids festa

11. Dečiji filmski festival – Kids fest se u Beogradu održava u bioskopima „Roda Cineplex“, „Cineplexx Ušće Shopping Centru“, „Cineplexx Delta City“,  „Fontani“ i „Dvorani Doma Sindikata".  U Novom Sadu pozornica Kids festa je „Arena Cineplex“, u Kragujevcu „Cineplexx Kragujevac Plaza“,  a u Nišu centar dešavanja je u bioskopu „Vilin Grad“.


Adresa zvaničnog sajta Dečijeg filmskog festivala KIDS FESTA je www.kids-fest.com


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Nasmejani mališani iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine iz Zvečanske i Svratišta, uz pomoć ambasadorke Kids festa Sare Jovanović, danas su u Domu sindikata, ofarbali i ukrasili specijalno izrađene Snupijeve kućice.