Ovog petka, 10. oktobra, u bioskopu CINEPLEXX DELTA CITY u 16:30h biće premijerno prikazan film Hotel Transilvanija 2

Animirani hit Hotel Transilvanija 2 nedavno je ušao u bioskopsku distribuciju širom Amerike i u prva tri dana prikazivanja zaradio impresivnih 47,5 miliona dolara čime je ostvario najveću zaradu u septembru na početku prikazivanja u američkim bioskopima. Svakako je zanimljiva činjenica da je do sada taj rekord držao prvi nastavak "Hotela Transilvanija" koji je pre tačno tri godine u prva tri dana zaradio 42,5 miliona dolara i postao film sa najboljim bioskopskim ostvaranjem animiranog filma iz studija "Sony Pictures".

Kao i većinu animiranih hitova do sada i "Hotel Transilvaniju 2" u domaćim bioskopima gledaoci će moći da pogledaju u sinhroniziranoj verziji. Neki od glumaca koji su pozajmili svoje glasove našim omiljenim likovima su: Dragan Mićanović, Predrag Ejdus, Slobodan Tešić, Aleksandar Radojčić, Matija Mažić, Goran Daničić, Milan Kalinić, Bojan Perić, Iva Stefanović, Nela Mihajlović, Dušica Novaković, Milica Todorović i mnogi drugi.

Film je režirao Gendi Tartakovski koji je potpisao i prvi nastavak. Osim u sinhronizovanoj naša publika će "Hotel Transilvaniju 2" moći da pogleda u bioskopima i u originalnoj verziji od 15.oktobra 2015.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.