Producent filmova "Hari Poter" donosi nam novu verziju starog klasika. Film "Pan" je potpuno nova pustolovina koja govori o počecima najdražih likova iz priče koju je napisao J.M. Bari.


Uz pomoć nove tehnologije stvaranja stereoskopske slike, autori hiperspektakla "Pan" oživeli su zemlju Nedođiju kao nikada do sad!

Zanimljivosti o filmu:

Scenario za "Pana" se skoro deset godina nalazio na listi najtraženijih scenarija za snimanje, koju bira publika.Reditelj Džo Rajt je posvetio ovaj film svom sinu Zoji.Hju Džekmen i Amanda Sifrid se po drugi put pojavljuju zajedno na filmskom platnu. Prošli put igrali su zajedno u hit mjuziklu "Jadnici".Pre nego što je za glavnu ulogu izabran Levi Miler, na audiciji je učestvovalo na stotinu dece iz SAD, Kanade i Engleske.Havijeru Bardenu je bila ponuđena uloga Crnobradog.


Petar je nestašan dvanaestogodišnjak neodoljivog buntovničkog duha koji mu ne pomaže u mračnom londonskom sirotištu u kojem provodi život. Ipak  jedne potpuno neverovatne noći, Petar duhom odlazi u čarobnu zemlju pirata, ratnika i vila, zvanu Nedođija. U toj će zemlji pokušati da pronađe  svoje mesto, a doživeće najneverovatnije avanture i preživeti borbe na život ili smrt, usput tražeći istinu o svojoj majci koja ga je davno ostavila. Nakon što se udruži sa novim prijateljima kako bi pobedio okrutnog pirata, Petar otkriva svoju sudbinu – postaće heroj koji će zauvek ostati zapamćen kao Petar Pan.

Film "Pan" režirao je Džo Rajt, a u njemu ćemo kao Crnobradog gledati Hju Džekman, Geret Hedlund je Kapetan Kuka, Runi Mara Tigrica Lili, dok  se u ulozi Petra Pana pojavljuje dečak Levi Miller.

Film je u bioskopima od 8. oktobra!




*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.