"Kako da budem OK (uprkos svemu)" naziv je besplatne radionice koja će, u organizaciji Centra za mame, 26. septembra od 17 do 19 časova  biti održana u joga studiju Shiva Shakti. 

U vremenima stalnih promena, pred nas se postavljaju novi i izazovni zahtevi koji traže naše odgovore i reakcije. Čini se da među pitanjima koje same sebi postavljamo - a kojima suštinski pokušavamo da umanjimo neizvesnost pred budućnošću –  počinje da dominira tema našeg odnosa prema sebi i onome što same možemo da uradimo u vezi izazova sa kojima se suočavamo: od materinstva, preko partnerskih i porodičnih odnosa, do obezbeđenja egzistencije.

Na radionici "Kako da budem OK (uprkos svemu)", mame će saznati šta same mogu da urade da bi bile OK: o novoj/staroj vrsti mudrosti prepoznavanja sopstvenih emocija i vrednosti i mogućnostima uticaja na prve u skladu sa drugima.

Radionicu vodi dr Brankica Ljamić Ivanović koja se bavi strateškim razvojem kompanija kroz razvoj ljudi. Kroz individualni i timski koučing ona podržava klijente u izboru željenog i održivog smera aktivnosti, donošenja odluka, pronalaženja motivacije i inspiracije i očuvanja sopstvenog, ličnog dobrog stanja u vremenima stalnih promena.  Brankica je psihološkinja, magistarka menadžmenta i doktorka organizacionih nauka, Fellow NLP trenerica,  akreditovani PCC kouč i konsultantkinja za razvoj malih i srednjih preduzeća. 

Zbog ograničenog broja mesta potrebno je svoje prisustvo potvrditi na i-mejl: centarzamame@gmail.com.

Mame sa bebama u naručju su dobrodošle! 

Centar za mame je udruženje građana koja se zalaže za radna prava mama, organizuje besplatne treninge i radionice, umrežuje i podržava mame i promoviše zdrav i aktivan stil života. Vizija Centra za mame je Srbija u kojoj mame nisu diskriminisane, gde je njihov značaj za zajednicu i društvo prepoznat i gde svaka mama ima mogućnost da ostvari svoj pun potencijal.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.