Inzbruk i širu okolinu pre nekoliko dana zahvatilo je jako nevreme, koje je Beatriks i njenu bebu zateklo na trotoaru uz obilaznicu kod mesta Cirl.

Nalet olujnog vetra, praćenog gradom, u jednom momentu oborio je kolica sa tromesečnom ćerkom Jasmin. Beatriks je reagovala instiktinvo i odmah klekla i prigrlila kolica.

Pogledajte i Divan gest Liverpula: Ceo grad u potrazi za izgubljenim trogodišnjakom! (FOTO)

"Kiša je toliko padala, da mi je mobilni ubrzo prestao sa radom, nisam mogla da pozovem pomoć" izjavila je ova majka za bečki Kronen Cajtung.

Foto: Printskrin Kronen cajtung /zeitungsfoto.at

Dva automobila su prošla kraj nje, ali nijedan nije stao. Na majku sa malim detetom u nevolji pažnju nije obratio niti džoger koji je tuda protrčao. Beatriks mu je vikala da stane i pomogne joj, ali on je prošao kao da se ništa ne događa.

Prošlo je nekoliko minuta per nego što je tu napokon stao vozač "golfa", koji je majku i dete odvezao do njihove kuće.

Posle toga Beatriks je sa Jasmin, koja je imala veliku čvorugu na čelu, otišla u kliniku u Inzbruk, gde je beba ostavljena na stacionarnom posmatranju preko noći.

Srećom, Jasmin je bila samo malo pothlađena i nije imala povredu mozga, kako se sumnjalo. Posledice, ali psihičke, međutim, ima Beatriks.

Kaže da je i danas razočarana i šokirana:

"Šta treba da se dogodi da bi nekome pomogli?"

Izvor: Kurir

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.